Trampoliner til nedgravning

Trampoliner til nedgravning

Sikre trampoliner fremstillet i Europa

Nedgravet trampoliner er den perfekte løsning til en stilfuld og sikker have. Ved at placere trampolinen i jordhøjde minimeres risikoen for at falde, og den smelter elegant ind i dit udendørs miljø. Oplev fordelene ved en nedgravbar trampolin og skab et sjovt træningsområde for hele familien!

Maksimal sikkerhed
Fremstillet i Europa
Fremragende garantier

To forskellige varianter

Vi tilbyder to varianter af trampoliner til nedgravning: Akrobat Inground og Akrobat Flat, begge tilgængelige i familiemodellen "Orbit" og sportsmodellen "Primus".

Acrobat Inground har ben, der er ca. 20 cm høj, hvilket mindsker gravebehovet, mens Akrobat Flat monteres helt i plan med jorden for et diskret og elegant design.

Alle varianter fås i flere forskellige størrelser og du kan vælge rund eller firkantet form med eller uden sikkerhedsnet.

Inground vs Flat -studsmatta

Akrobat Inground

20 cm over jorden
Rund og firkantet

Akrobat Inground fås som familie- og sportsmodeller og passer til alle niveauer af jumpere. De står solidt med ben ca. 20 cm høj, hvilket sparer en del gravning.

Akrobat Flat

Stueetage
Rund og firkantet

Akrobat Flat en nedgravet trampolin med et diskret design, der er helt i niveau med jorden, hvilket gør dem mindre synlige, men lettere tilgængelige end almindelige trampoliner.

Bounce

Maksimal sikkerhed

Trampolinen har nogle vigtige sikkerhedsfordele, der følger med at være så lav. Ingen ekstra faldhøjde udover den højde du hopper og børn og dyr kan ikke kravle under.

Lifetime

Livslang holdbarhed

Vores trampoliner er lavet med en meget stærk og varmgalvaniseret ramme, derfor er der altid livstidsgaranti på rammen.

Europe

Fremstillet i Europa

Alle vores trampoliner er fremstillet i Europa med den højeste kvalitet for øje. Alle produkter er testet og godkendt i overensstemmelse med gældende EU-standarder.

Fordelene ved en trampolin til nedgravning

Giv dig selv og dine børn mulighed for at opleve glæden ved fysisk aktivitet og leg i haven med vores trampoliner till nedgravning.
Sammenklappelige trampoliner skaber et trygt og sjovt legemiljø, der stimulerer fantasien og bidrager til hele familiens trivsel.

Valgfrihed – 3 forskellige sikkerhedsnet

Vælg, om du vil have et heldækkende sikkerhedsnet for ekstra sikkerhed, kun på den ene side eller slet intet for maksimal tilgængelighed og minimal synlighed.

Heldækkende sikkerhedsnet

For maksimal sikkerhed og CE-godkendt produkt.

Halvt sikkerhedsnet

Det bedste fra begge verdener og perfekt, hvis trampolinen er placeret i et hjørne ved siden af en nærliggende hæk.

Intet sikkerhedsnet

For minimal synlighed og maksimal tilgængelighed. Du kan altid købe et sikkerhedsnet efterfølgende, hvis du har brug for det.