Airtracks

Airtracks

Frihed til at træne hvor som helst

Vi har modeller og størrelser, der passer til alt fra begyndere til professionelle udøvere. Enkelheden og alsidigheden af ​​airtracks gør dem velegnede til folk i alle aldre og færdighedsniveauer. Vores airtracks og andre luftprodukter holder en høj kvalitet og er tilpasset gymnastik, freerunning og akrobatik af enhver art.

Høj kvalitet
Bredt udvalg
REACH-certificeret

Airtrack Standard

Højde 10 cm
Længde 3–4 m
Bredde 1 m
Velegnet til træning derhjemme, både indendørs og udendørs. 3-meter modellerne er praktiske og nemme at have med på farten, hen til vennerne eller den nærmeste park.
10 cm

Airtrack Comfort

Højde 15 cm
Længde 3–5 m
Bredde 1,5 m
En all-round airtrack, der giver dig mulighed for at begynde at bære udviklingen fremad med mulighed for et lidt mere kraftfuldt afsæt og en blødere landing.
15 cm

Airtrack Plus

Højde 20 cm
Længde 3–15 m
Bredde 1,2 & 3 m
Velegnet til mere avanceret træning derhjemme, men også til mere professionel brug. En seriøs måtte til dig, der gerne vil i gang med at bære udviklingen fremad til et højt niveau.
20 cm

Airtrack Pro

Højde 30 cm
Længde 10–15 m
Bredde 2 & 3 m
Airtrack Pro er yderst velegnet til foreninger eller til elitespringere, der satser højt. Passer ind i det meste standardudstyr i en gymnastikforening.
30 cm

Redskaber og tilbehør

En airtrack er et fantastisk træningsredskab i sig selv, men i kombination med en nedgravet trampolin eller andre kompatible luftprodukter hæves brugermulighederne et par niveauer.

AirRamp

Et meget velegnet tilbehør til sikker og nem indlæring af nye akrobatiske øvelser og færdigheder. Saltomortaler, baglæns eller forlæns flik-flak, vejrmøller og alt hvad fantasien ellers tillader.
Populär

AirRoll

Et alsidigt træningsredskab, der fungerer fantastisk i kombination med en airtrack. Øv saltomortaler, håndstandsovergange, flickflack eller hvorfor ikke bruge det som en hindring i et freerunning/parkour setup.

AntiSlip Mat

Antiskridmåtte til at placere under din 12SPRINGS airtrack for at forhindre, at man glider, samt at man skaber unødig slitage på produktet. Det kan også være praktisk når du bruger din airtrack indendørs, for at holde din airtrack stabil og samtidig beskytte dit gulv.

Connector

Udvid din oplevelse. 12SPRINGS Connector er en forbindelse med kraftig velcro, der med stærk velcro sømløst forbinder to airtracks eller andre luftprodukter fra 12SPRINGS.

Udstyr til gymnastik og akrobatik

Vi har en bred vifte af produkter, der er skræddersyet til gymnaster og akrobater, der gerne vil træne og udvikle sig inden for deres discipliner. Med materialer af høj kvalitet og omhyggeligt designede produkter giver vi dig de bedste værktøjer til at tage din træning til det næste niveau.

Fordelene ved airtrack

En airtrack er i praksis en luftfyldt gymnastikmåtte, der kan bruges til gymnastik og springtræning. Men hvad skal du bruge det til, og hvad er fordelene ved en airtrack?

Transportabel

Med den medfølgende taske kan du kan nemt pakke airtracken sammen og tage den med dig. Med de håndtag, der sidder på, kan du nemt flytte måtten til det sted, du ønsker det. Den elektriske pumpe, som følger med alle vores airtracks, gør det nemt at pumpe måtten op, og du er i gang på et øjeblik.

Fleksibel

Sammen med vores trampoliner til nedgravning er der nærmest uendelige muligheder for, hvad man kan finde på. Vær kreativ! Måske kan du finde på noget, der aldrig er blevet gjort før. Kan med fordel også kombineres ved det tilgængelige tilbehør til airtrack såsom en oppustelig rampe.

Sikker

Måttens blødhed gør det både mere behageligt og mere sikkert ved landing. Derudover er måttens midterlinje god til at orientere dig efter, så du ikke havner uden for måtten. Det er muligt med velcrosystemer at udvide med flere måtter, hvis pladsen bliver trang.

Størrelsessammenligning af vores mest almindelige størrelser

Ofte stillede spørgsmål - Airtracks

Generelt, jo højere din airtrack er, jo bedre vil dit hop være. Hvis den desuden er længere og bredere, kan du lave mere avancerede tricks.


10 cm (Airtrack Standard) - Velegnet til træning derhjemme, både indendørs og udendørs. De korte 3-meters modeller er praktiske og nemme at have med på farten – hen til vennerne, den nærmeste park eller stranden.

15 cm (Airtrack Comfort) - Med denne højde kan du begynde at bære udviklingen fremad med mulighed for et lidt mere kraftfuldt afsæt og en blødere landing.

20 cm (Airtrack Plus) - Velegnet til mere avanceret træning derhjemme, men også til mere professionel brug. En seriøs måtte til dig, der gerne vil i gang med at bære udviklingen fremad til et rigtigt højt niveau.

30 cm (Airtrack Pro) - Er særdeles velegnet til foreninger eller til elitespringeren, der satser højt. Passer ind i det meste standardudstyr i en gymnastikforening.

Ja, en airtrack kan bruges både indendørs og udendørs. Hvis airtracken bruges indendørs, skal du huske at sørge for, at der er højt nok til loftet og masser af plads omkring airtracken. Hvis den bruges udendørs på overflader, hvor der kan være sten, anbefales en beskyttelsesmåtte under airtracken.

Den maksimale brugervægt er ca. 120 kg. Selve airtracken kan håndtere en belastning på op til 200 kg pr. kvadratmeter.

Ja, fordi airtracken er lufttæt, er den også automatisk vandtæt og fungerer godt at bruge til vandlege eller hvorfor ikke en yogasession i poolen.

airtrack_on_water

Hvor længe en airtrack holder afhænger af hyppigheden af brugen, og hvordan den passes på. Med god pleje og normal brug er den gennemsnitlige levetid 10 år eller mere.

Ja. Vi tilbyder 1 års garanti på fabrikationsfejl. Reservedele såsom en ny ventil eller slange til pumpen kan også bestilles separat via vores webshop. Et reparationssæt er også inkluderet, hvis ulykken opstår.

Ja, transportmulighederne er en af de største fordele ved en airtrack. Alle vores airtracks og luftprodukter kan rulles op i en lille pakke og leveres som standard med en praktisk bæretaske (dette gælder ikke for de 2 m brede airtracks).

Rengør din airtrack, hvis det er nødvendigt. Dette gøres bedst med en klud/svamp og lunkent vand. Hvis du stadig ønsker at bruge et rengøringsmiddel, anbefaler vi et mildt rengøringsmiddel såsom grøn sæbe. Sørg altid for, at din airtrack er tør, før du pakker den væk. 

Ja, det kan du. 12SPRINGS tager sig også af reparationer af din airtrack i det usandsynlige tilfælde, at der opstår en lækage, og du ikke selv kan løse dette med det medfølgende reparationssæt.