Trampoliner til offentligt brug

Offentlige trampoliner 

Trampoliner til kommercielt brug og offentligt brug

Opdag vores udvalg af højkvalitets trampoliner til kommercielt brug og offentligt brug, der er godkendt i henhold til EN 1176–1. Perfekt til legepladser, skoler, campingpladser, ejerforeninger og mere. Vores trampoliner, der er fremstillet i Europa, tilbyder sikkerhed og underholdning i alle tænkelige offentlige miljøer.

Til almindelig brug
Varmgalvaniseret
Fremstillet i EU

Akrobat Gallus

Gallus er en robust trampolin til offentligt og kommercielt brug. Denne trampolin, der er fremstillet i Europa, opfylder de højeste kvalitetsstandarder og tilbyder overlegen sikkerhed og ydeevne til offentlige miljøer og er tilpasset til intensiv brug.
Populær

Akrobat Gallus Flat

Nedgravet trampolin, der placeres helt i niveau med jorden. Trampolinen er designet med fokus på sikkerhed og langvarig ydeevne, ideel til offentlige miljøer. Selvlukkende indgang og et robust sikkerhedsnet garanterer en sikker og sjov oplevelse.
Sikker

Akrobat Primus Premium

Akrobat Primus Premium er en nedgravet og højtydende trampolin, der fås i rund eller rektangulær form. Trampolinens jordnære design gør den meget let tilgængelig og passer derfor også godt til små børn, handicappede og rehabilitering.
Sport

Akrobat Battery

En topmoderne, modulær trampolinpark designet til almindelig nydelse. Dette underholdningskraftværk lader dig skabe dit eget hopparadis, med fleksibilitet til at kombinere trampolinenheder til forskellige overflader og flere hoppefelter.
Modul

Akrobat Battery Flat

Kraftfulde og modulære jordtrampoliner, der er designet til offentlige miljøer og kan placeres helt i niveau med jorden. De kan modificeres og matches efter behov med flere forskellige hoppefelter, størrelser og farver.
Modul

Kontaktformular

Kontakt gerne vores kundeservice for spørgsmål eller for skræddersyede løsninger helt uforpligtende. Vi hjælper gerne og skaber en legende og tryg stemning for alle aldre.

Write Us

Kunde eksempel