12springs.dk | Blog

 1. Om Akrobat Primus-serien

  Om Akrobat Primus-serien
  Akrobat Primus trampoliner har vundet popularitet på grund af deres alsidighed og et meget godt og snappy bounce. Velegnet til alt fra begyndere til professionelle brugere, børn eller voksne.
 2. At begrave en trampolin

  At begrave en trampolin
  At installere en nedgravet trampolin er ikke særlig svært eller kompliceret. I denne artikel viser vi, hvordan du kan gøre det, så det går så glat som muligt.
 3. En "must have" trampolin

  En "must have" trampolin
  Akrobat Primus Flat er favoritten i vores sortiment - et godt valg for familier, freerunners, gymnaster og spirende hoppere på udkig efter en sikker, alsidig og højkvalitets trampolinoplevelse.
 4. Reparer eller køb en ny trampolin

  Reparer eller køb en ny trampolin
  En trampolin i haven tilbyder timer af uforglemmeligt sjov, men selv de bedste kvalitetstrampoliner kan slide over tid. Når dette sker, står vi over for et vigtigt valg: skal vi genoprette vores gamle, slidte trampolin eller købe en ny?
 5. At bruge trampolinen hele året rundt

  At bruge trampolinen hele året rundt
  Når vinterkulden stadig bider sig fast, og juleglæden er forbi, leder mange familier efter spændende og sunde aktiviteter for at holde sig aktive om vinteren. Et spændende alternativ at overveje er trampolinhop.
 6. Bæredygtig produktion i Europa

  Bæredygtig produktion i Europa
  At vælge en trampolin fremstillet i Europa, som Akrobats, er ikke kun et klogt køb til underholdning, men også et skridt mod at beskytte vores miljø.
 7. Sådan reparerer du huller i din airtrack

  Sådan reparerer du huller i din airtrack
  I denne artikel vil du lære, hvad du kan gøre, hvis din airtrack mister luft. Nogle gange er det faktisk sådan, at din airtrack ikke er ødelagt, og du kan hurtigt komme tilbage til din træning.

7 Item(s)