Spørgsmål og svar

Airtrack og trampoliner till nedgravning

På denne side finder du svarene på de mest almindelige spørgsmål om vores produkter og tjenester. Er der et spørgsmål du mangler, eller er svaret uklart? Tøv ikke, kontakt os på telefon eller mail, så hjælper vi dig videre i din søgen efter viden.

Generelt, jo højere din airtrack er, jo bedre vil dit hop være. Hvis den desuden er længere og bredere, kan du lave mere avancerede tricks.


10 cm (Airtrack Standard) - Velegnet til træning derhjemme, både indendørs og udendørs. De korte 3-meters modeller er praktiske og nemme at have med på farten – hen til vennerne, den nærmeste park eller stranden.

15 cm (Airtrack Comfort) - Med denne højde kan du begynde at bære udviklingen fremad med mulighed for et lidt mere kraftfuldt afsæt og en blødere landing.

20 cm (Airtrack Plus) - Velegnet til mere avanceret træning derhjemme, men også til mere professionel brug. En seriøs måtte til dig, der gerne vil i gang med at bære udviklingen fremad til et rigtigt højt niveau.

30 cm (Airtrack Pro) - Er særdeles velegnet til foreninger eller til elitespringeren, der satser højt. Passer ind i det meste standardudstyr i en gymnastikforening.

Ja, en airtrack kan bruges både indendørs og udendørs. Hvis airtracken bruges indendørs, skal du huske at sørge for, at der er højt nok til loftet og masser af plads omkring airtracken. Hvis den bruges udendørs på overflader, hvor der kan være sten, anbefales en beskyttelsesmåtte under airtracken.

Den maksimale brugervægt er ca. 120 kg. Selve airtracken kan håndtere en belastning på op til 200 kg pr. kvadratmeter.

Ja, fordi airtracken er lufttæt, er den også automatisk vandtæt og fungerer godt at bruge til vandlege eller hvorfor ikke en yogasession i poolen.

airtrack_on_water

Hvor længe en airtrack holder afhænger af hyppigheden af brugen, og hvordan den passes på. Med god pleje og normal brug er den gennemsnitlige levetid 10 år eller mere.

Ja. Vi tilbyder 1 års garanti på fabrikationsfejl. Reservedele såsom en ny ventil eller slange til pumpen kan også bestilles separat via vores webshop. Et reparationssæt er også inkluderet, hvis ulykken opstår.

Ja, transportmulighederne er en af de største fordele ved en airtrack. Alle vores airtracks og luftprodukter kan rulles op i en lille pakke og leveres som standard med en praktisk bæretaske (dette gælder ikke for de 2 m brede airtracks).

Rengør din airtrack, hvis det er nødvendigt. Dette gøres bedst med en klud/svamp og lunkent vand. Hvis du stadig ønsker at bruge et rengøringsmiddel, anbefaler vi et mildt rengøringsmiddel såsom grøn sæbe. Sørg altid for, at din airtrack er tør, før du pakker den væk. 

Ja, det kan du. 12SPRINGS tager sig også af reparationer af din airtrack i det usandsynlige tilfælde, at der opstår en lækage, og du ikke selv kan løse dette med det medfølgende reparationssæt.

En flatground-trampolin er en trampolin, der kan kan graves ned og som er designet til at blive placeret i niveau med jorden. I modsætning til en inground-trampolin, der normalt stikker 25–30 cm op, er en flatground helt plan med jorden – Flat To The Ground.

Der er mange fordele ved en flatground-trampolin, her har vi listet et par:

Ses næsten ikke: En flatground-trampolin, der er gravet ned i jorden, passer godt i enhver have. Fordi trampolinen er på niveau med jorden, er den ikke så synlig og bliver et pænt element i haven.

Bruges mere: Da det er nemmere og mere sikkert at træde op på trampolinen sammenlignet med en trampolin på ben.

Kombiner med airtracks: Hvis du vælger ikke at bruge et helt net, er det muligt at kombinere med airtracks og andre luftprodukter.

Inground-trampolin er dybest set en stående trampolin med kortere ben. Den er ligesom en stående trampolin, men i en højde på 25 centimeter med et hul under.

Flatground-trampolin er en helt nedgravet trampolin, der er placeret i samme niveau som jorden. Ud over at denne trampolin er helt plan med jorden, har denne trampolin også en integreret væg på rammen, som gør, at hullet holder sin form. En flatground må bruges uden net eller med et halvt net og falder derfor ind under kategorien sportstrampolin.

  • Den største forskel er hoppedugen. Dugen, der sidder på Primus Flat, har en større luftgennemstrømning, hvilket resulterer i bedre hop.
  • Begge modeller har en solid kantbeskyttelse, men kantbeskyttelsen på Primus er i premiumklasse og har en lidt mere skinnende overflade, hvilket betyder højere UV-modstand og bedre holdbarhed.
  • Akrobat Primus Flat fås i flere størrelser og flere farvevalg. De øvrige dele af de to modeller Orbit Flat og Primus Flat er ækvivalente. 

Rund: Når børnene er lidt yngre, vælges en rund trampolin oftere. Denne form inviterer dig til mere leg, fordi den har plads i alle retninger. Man trækkes også mod midten mens man hopper. Dette øger sikkerheden for yngre hoppere.

Firkantet: Når børn bliver ældre og begynder at lave mere avancerede spring, er det mere almindeligt at vælge en firkantet trampolin. Dette skyldes hovedsageligt, at formen gør det lettere at hoppe på længden og få plads til avancerede spring. En firkantet trampolin kan også opleves som nemmere at placere i haven.

Dybden af hullet afhænger af trampolinens størrelse. Jo større trampolinen er, jo dybere er hullet. Vores anbefaling er, at den dybeste del bør være mellem 75–90 cm. Den afsats, som rammen hviler på, er 25 cm dyb og indgår i det samlede mål ovenfor.

De mest almindelige størrelser, vi sælger, er de rektangulære trampoliner 380x250cm og 430x305. Disse størrelser er velegnede til både store og små.

For at en trampolin kan blive CE-godkendt, skal den altid være udstyret med et sikkerhedsnet. Dette er fordi, den er klassificeret som legetøj.« Men ifølge loven behøver trampoliner til nedgravning, der er i niveau med jorden, ikke at sælges med sikkerhedsnet. Den er i så tilfælde klassificeret som en sportsartikel.

Vi har reservedele til alle vores trampoliner. Sikkerhedsnet, hoppedug, kantbeskyttelse m.m. – bare kontakt os, så hjælper vi dig med at finde det rigtige.

En trampolin har man normalt i mange år. Efterhånden som børnene vokser, ændres også hoppemåden, og ret hurtigt kan pladsen føles for trang. Tag gerne en større størrelse, hvis der er plads. Så bliver trampolinen interessant langt op i aldrene.

Vi anbefaler tilstrækkelig plads til at lade trampolinen stå fri for ting ved siden af. Rådet er 65 centimeter. Hvis dette ikke kan garanteres, skal du bruge et halvt net eller fuldt net.
Vi anbefaler tilstrækkelig plads til at lade trampolinen stå fri for ting ved siden af. Rådet er 65 centimeter. Hvis dette ikke kan garanteres, skal du bruge et halvt net eller fuldt net.

Her er nogle grunde til at vælge vores trampoliner:

  • Vi er unikke gennem vores fokus på flatground-trampoliner
  • 100 % europæisk produkt
  • Vi bestræber os altid på at holde kunden i fokus i alt, hvad vi foretager os.
  • Tilgængelige reservedele
  • Vores hoppeduge har en unik luftgennemstrømning (Airflow), der giver højere og bedre hoppekapacitet
  • Høj sikkerhed, takket være den høje kvalitet af alle trampolinens dele
  • Holder meget længe og ruster ikke (livstidsgaranti på rammen, der er varmgalvaniseret)

stå fri for ting ved siden af. Rådet er 65 centimeter. Hvis dette ikke kan garanteres, skal du bruge et halvt net eller fuldt net.