Airtrack Standard

Denne airtrack er velegnet til træning derhjemme, både indendørs og udendørs. Højden (10 cm) gør den praktisk og nem at have med på farten – hen til vennerne, den nærmeste park eller stranden.

Fra 1.560,00 kr
Leveringstid:  Vælg venligst produkt
SKU
airtrack-standard
Description

12SPRINGS Airtracks

Uanset om du er nybegynder eller allerede erfaren atlet, er en airtrack fra 12SPRINGS det perfekte valg for alle, der ønsker at forbedre deres præstationer og blive en bedre udøver inden for deres specifikke sport og interesse. Alle vores airtracks er velbyggede og gennemtestede på fabrikken, inden de når slutbrugeren. Det garanterer et stabilt produkt, der holder og bringer glæde i mange år fremover.

3D-Airtrack-Features

Ekstra af alt

Både oversiden og undersiden er blevet forstærket med dobbelt lag (Double Wall Fabric) med 1000d pvc for ekstra holdbarhed. Det betyder, at måtten ikke kun holder til øget belastning, men den bliver også væsentligt mindre følsom over for punkteringer. Tusindvis af syninger holder over- og underside sammen (drop stitch), hvilket betyder, at måtten bevarer sin flade og fine form, selv når det er helt oppustet.

Kan forlænges

Alle airtracks fra 12springs er lavet til at blive koblet sammen hinanden. På hver korte side er der en stærk velcro-strop (blød side), som gør det muligt at koble to eller flere måtter sammen ved hjælp af en smart 12springs connector (sælges som tilbehør).

Airtrack-connector
anti-glide

Anti slip

Over- og undersiden har en behandlet overflade, der skaber høj friktion, selv når den er våd. Det giver ekstra sikkerhed og større tryghed, hvilket er et must, når man træner nye øvelser.

100% vandtæt

Sømmene er omhyggeligt forseglet i hånden med en ekstra tynd strimmel, som gør, at der ikke opstår luftlækage. Den ekstra tætning gør også denne airtrack 100 % vandtæt og kan uden problemer bruges på vand.

airtrack_on_water
enhanced-side-airtrack

Lavet til at holde

Kanterne på en airtrack er normalt et udsat område. Derfor er disse forstærket med dobbelte pvc-lag for ekstra styrke og længere holdbarhed. De integrerede håndtag i kombination med de forstærkede kanter gør, at selv mindre børn kan flytte måtten hen over for eksempel en græsplæne uden at skulle bekymre sig om, at der efterlades lidt slæbemærker i jorden.

Klar til brug

En praktisk elektrisk pumpe følger med alle vores airtracks. Det giver dig mulighed for hurtigt og nemt at pumpe dit tæppe op. Pumpen er desuden reversibel, hvilket betyder, at al luft kan suges ud under opbevaring.

AirTrack-Pump
REACH-airtracks-2

Certificeret i henhold til REACH

Alle vores airtracks og luftprodukter er certificeret i henhold til REACH-standarder, en EU-forordning, der fremmer menneskers sundhed og miljøbeskyttelse mod kemiske risici. REACH regulerer også farlige stoffer, og vores produkter opfylder disse strenge sikkerhedskrav.

Airtrack Standard3 x 1 m4 x 1 m
Mærke12SPRINGS12SPRINGS
Længde (cm)300400
Bredde (cm100100
Højde (cm)1010
FarvevalgSort eller mintSort
PumpeJa, elektriskJa, elektrisk
TaskeJaJa
ReparationssætJaJa
Vikt (kg)1214
Garanti (fabrikationsfejl)3 år3 år
REACH certificationJaJa
Specifikationer
Extra stock status Vælg venligst produkt
Brand 12SPRINGS
Icon Beskrivelse Størrelse  Download
Download User manual (English) 152.5 KB  Download
Download Handleiding Airtracks 12SPRINGS SPORTS - EN 152.5 KB  Download
Download Handleiding Airtracks 12SPRINGS SPORTS - DE 763 KB  Download

Generelt, jo højere din airtrack er, jo bedre vil dit hop være. Hvis den desuden er længere og bredere, kan du lave mere avancerede tricks.


10 cm (Airtrack Standard) - Velegnet til træning derhjemme, både indendørs og udendørs. De korte 3-meters modeller er praktiske og nemme at have med på farten – hen til vennerne, den nærmeste park eller stranden.

15 cm (Airtrack Comfort) - Med denne højde kan du begynde at bære udviklingen fremad med mulighed for et lidt mere kraftfuldt afsæt og en blødere landing.

20 cm (Airtrack Plus) - Velegnet til mere avanceret træning derhjemme, men også til mere professionel brug. En seriøs måtte til dig, der gerne vil i gang med at bære udviklingen fremad til et rigtigt højt niveau.

30 cm (Airtrack Pro) - Er særdeles velegnet til foreninger eller til elitespringeren, der satser højt. Passer ind i det meste standardudstyr i en gymnastikforening.

Ja, en airtrack kan bruges både indendørs og udendørs. Hvis airtracken bruges indendørs, skal du huske at sørge for, at der er højt nok til loftet og masser af plads omkring airtracken. Hvis den bruges udendørs på overflader, hvor der kan være sten, anbefales en beskyttelsesmåtte under airtracken.

Den maksimale brugervægt er ca. 120 kg. Selve airtracken kan håndtere en belastning på op til 200 kg pr. kvadratmeter.

Ja, fordi airtracken er lufttæt, er den også automatisk vandtæt og fungerer godt at bruge til vandlege eller hvorfor ikke en yogasession i poolen.

airtrack_on_water

Hvor længe en airtrack holder afhænger af hyppigheden af brugen, og hvordan den passes på. Med god pleje og normal brug er den gennemsnitlige levetid 10 år eller mere.

Ja. Vi tilbyder 1 års garanti på fabrikationsfejl. Reservedele såsom en ny ventil eller slange til pumpen kan også bestilles separat via vores webshop. Et reparationssæt er også inkluderet, hvis ulykken opstår.

Ja, transportmulighederne er en af de største fordele ved en airtrack. Alle vores airtracks og luftprodukter kan rulles op i en lille pakke og leveres som standard med en praktisk bæretaske (dette gælder ikke for de 2 m brede airtracks).

Rengør din airtrack, hvis det er nødvendigt. Dette gøres bedst med en klud/svamp og lunkent vand. Hvis du stadig ønsker at bruge et rengøringsmiddel, anbefaler vi et mildt rengøringsmiddel såsom grøn sæbe. Sørg altid for, at din airtrack er tør, før du pakker den væk. 

Ja, det kan du. 12SPRINGS tager sig også af reparationer af din airtrack i det usandsynlige tilfælde, at der opstår en lækage, og du ikke selv kan løse dette med det medfølgende reparationssæt.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!