Om 12SPRINGS

Den flyvende hollænder

Vi ønsker at få folk til at bevæge sig spontant og opdage fordelene ved et aktivt liv samt at bidrage til et sundt samfund. Det gør vi ved at tilbyde bæredygtige sportsprodukter af den bedste kvalitet, der opfordrer til bevægelse og bringer en masse glæde. Gennem vores (flatground) trampoliner til nedgravning og airtracks tilbyder vi muligheden for at udføre gymnastiske øvelser på en sjov og sikker måde.

Bevægelse og sport

Vi henvender os primært til familier, der lægger vægt på sundhed og fysisk aktivitet. Måske er der begyndere, parkour-entusiaster eller endda en elitegymnast i familien? Vi har produkter, der passer til alle. Så giv dig selv en sportslig chance for at nå nye højder.

Den korte historie

Det hele startede i 1992 i Holland med udvikling, import og salg af trampoliner under navnet Elphymed BV. I 2010'erne blev vi til 12Springs Trampoliner, og snart blev sortimentet suppleret med oppustelige gymnastikmåtter – Airtracks.

En jordnær virksomhed

Over tid har vi valgt at fokusere (flatground) trampoliner til nedgravning i jordhøjde. Disse er gennem de sidste 20 år blevet udviklet og fremstillet i Europa i samarbejde med virksomheden Akrobat. Målet var at skabe en trampolin, som næppe er synlig i haven, men som til gengæld bliver brugt meget mere. Og med den højest mulige ydeevne. I dag er vi førende på markedet for denne type trampoliner i Europa.

Elphymed_Trampolines_showterrein
Nærheden til kunden er vigtig for os.
835c7b05-f661-47e1-b4d4-7b4bca7f7151
Indsamling til endnu et sommerarrangement.
Luft under vingerne

Med Airtracks har vi et produkt, der på en fantastisk måde supplerer den nedgravede flatgroundtrampolin. Det er ikke bare et supplement, men et produkt, der er bærbart, fleksibelt og nyttigt til at øve nye tricks på en sikker måde. Nu har vi udvidet og har et af Europas største udvalg af tilbehør til Airtracks. Vi gør også en stor indsats for at gøre produkterne til en del af skolens idrætsundervisningsprogram.

Det rigtige fokus

Vores udgangspunkt er, at du som kunde skal have den bedste oplevelse med os og vores produkter. Vi har stor erfaring og ekspertise, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du mener, at der er noget, vi kan forbedre. Vi forsøger altid at være lydhøre over for kundernes feedback og søger konstant nye måder at forbedre vores produkter og tjenester på.

Du er velkommen til at dele

Du er velkommen til at følge os på vores sociale medier for at følge med i den seneste udvikling, se, hvordan produkterne virker, eller bare for at blive inspireret. Vi elsker, når vores kunder deler deres billeder, videoer og oplevelser.

/ Team 12SPRINGS

Vores ambassadører

Virkelig gode hop

Mine børn er meget tilfredse med deres nye trampolin. Selvfølgelig hopper jeg også på den, og hoppet er rigtig godt. Meget bedre end den foregående.

God service og kvalitet

Købte en airtracks fra 12SPRINGS og den har været familiens store fornøjelse lige siden. Meget tilfreds.