Sportstrampoliner

Sports­trampoliner

Premium trampoliner til atleter

Akrobat Sport-serien er i en klasse for sig og udgør kronjuvelen blandt vores trampoliner. De er konstrueret til intensivt brug og henvender sig til seriøse hoppere. Alle sportstrampoliner i serien er udstyret med AkroVentSport-dug og leverer en præstation, der ikke vil skuffe nogen hopper.

Førsteklasses kvalitet
AkroVENT®-dug
Sportspræstation

Akrobat XCITYX

XCITYX er Akrobats største trampolin, specielt designet til unge, GTramp-udøvere, freerunners, gymnaster og trampolinentusiaster, der gerne vil vise deres bedste tricks frem. Denne kraftfulde trampolin tager spring til nye højder.
Exklusiv

Akrobat Primus Challenger

Akrobat Primus Challenger er en firkantet premiumtrampolin af højeste kvalitet, der bringer glæde til alle hoppere og tilbyder enestående luftgennemstrømning med minimal støj takket være den unikke AkroVent® teknologi.
Premium

Akrobat Primus Flat

Denne trampolin til nedgravning af høj kvalitet tilbyder et kraftfuldt og livligt hop med sin unikke hoppepude og jordnære design. Perfekt tilpasset til erfarne brugere og avanceret hopning, samtidig med at den er let tilgængelig og sikker for brugere i alle aldre.
Avanceret

Akrobat XCITYX Flat

Markedets største trampolin til nedgravning designet til unge, GTramp-udøvere, freerunners og gymnaster. Dens glatte design passer godt sammen med omgivelserne og er perfekt til at vise de bedste tricks frem med højere og bedre bounce.
Unikke