Akrobat Primus Flat

Akrobat Primus Flat

Akrobat Orbit Flat

Nedgravet trampolin med et behageligt opspring og robust konstruktion. FlatGround-designet gør at trampolinen er helt i niveau med jorden og muligheden for at fravælge sikkerhedsnet gør den næsten usynlig i haven.

Fra 5.990,00 kr
Leveringstid:  2-3 hverdage
download-1
SKU
akrobat-orbit-flat
Description

Det nye familiemedlem

Akrobat Orbit Flat er en tramplin til nedgravning for hele familien, og den passer til stort set alle, lige fra begynderen til de mere avancerede hoppere. Trampolinens design gør den meget tilgængelig og derfor også velegnet til små børn, handicappede og til rehabilitering. En sikker og rigtig god trampolin til alle simpelthen. Flatground-konstruktionen får den til at smelte sammen med haven på en uovertruffen måde og lægger grundlaget for en række fordele og bare træde direkte ind på lærredet og begynde at hoppe, en fantastisk måde at fremme spontan bevægelse.

trampoline-made-in-europe

100% produceret i Europa

Alle Akrobat-trampoliner er produceret i Europa med de bedste kvalitetsfunktioner i tankerne. Alle produkter er produceret i overensstemmelse med de højeste EU-standarder.
Kvalitetstrampolin

Lang holdbarhed

Alle trampoliner er fremstillet med en meget stærk og varmgalvaniseret ramme, derfor ydes der altid livstidsgaranti på rammen.
Varmgalvaniseret
Livstidsgaranti på rammen
akrobat-akroclick
akrobat-akroair

AkroAir® for en bedre præstation

AkroAir® er en springdug med en god luftgennemstrømning (50% større sammenlignet med et normal springdug) hvilket fører til en mere behagelig hoppeoplevelse. En god luftstrøm gennem springdugen betyder lavere luftmodstand, hvilket resulterer i hurtigere og bedre spring.
Komfortabelt og godt spring
50% større luftgennemstrømning

Med eller uden sikkerhedsnet – du bestemmer

Trampolinen kan bruges med eller uden sikkerhedsnet, og monteringen/demonteringen af sikkerhedsnet er hurtig og nem. Vælg, om du vil have et heldækkende sikkerhedsnet for ekstra sikkerhed, kun på den ene side eller slet intet for maksimal tilgængelighed og minimal synlighed.
Heldækkende, halvt eller intet
UV-sikret og slidstærk
Akrobats-Nets
Akrobat_Trampoline_Orbit_pad

Kantbeskyttelse af høj kvalitet

Trampolinen leveres med en højkvalitets, UV og vandafvisende kantbeskyttelse, der er lavet til at vare længe. Det tykke skum inde i kantbeskyttelsen er ild-, vand- og temperaturbestandigt med høj densitet og forlænget levetid.
-30°C / +70°C

En sikker trampolin

Springdugen har en forlænget overflade, der dækker dele af fjedrene under kantbeskyttelsen for øget sikkerhed og minimeret risiko for at blive klemt. En tyk kantbeskytter ligger over rammen og fjedrene og beskytter hopperen, hvis vedkommende ender lidt uden for springdugen. Sidst, men ikke mindst, er der ikke noget at falde ned fra, fordi trampolinen er placeret i niveau med jorden.
Minimeret risiko for at blive klemt
0 cm i faldhøjde
akrobat_foot_safety_1
akrobat-wall

Lavet til et liv under jorden

En stærk og holdbar kant løber rundt om hele rammen og holder jorden på plads og bidrager til en stabil overflade, når trampolinen er placeret helt i niveau med plænen. En solid jorddug, der forhindrer vegetation under trampolinen er inkluderet.
Varmgalvaniseret ramme (livstidsgaranti)
Holder jorden på plads

Kraftige fjedre – AkroSpring®

AkroSpring® er holdbare fjedre, der giver langvarig elasticitet, støjsvag drift og en mere kraftfuld hoppeoplevelse med lav påvirkning på kroppen. Denne europæiske fjeder er skabt af varmgalvaniseret tråd af høj kvalitet, der holder til langvarig udendørs brug under ekstreme vejrforhold.
Lydsvage hop
10 års garanti
akrobat-akrosprings_2

Vores forskellige størrelser og former

Fakta

ORBIT FLAT ROUND244305365430
Fjederlængde (cm)21,521,521,521,5
Antal fjedrer648096104
Kantbeskyttelses b/t (mm)380/30380/30380/30380/30
SikkerhedsnetValgfritValgfritValgfritValgfrit
Højde til indgang (cm)0000
Højde på sikkerhedsnet (cm)180180180180
Rec. maksimal vægt (kg)80100100130
CertifikatCE (EN 71-14)*CE (EN 71-14)*CE (EN 71-14)*CE (EN 71-14)*

*Når man inkluderer heldækkende sikkerhedsnet

ORBIT RECTANGULAR305X183 335X244 380X250
Fjederlængde (cm)1821,521,5
Antal fjedrer688094
Kantbeskyttelse (mm)380/30380/30380/30
SikkerhedsnetValgfritValgfritValgfrit
Højde til indgang (cm)000
Højde på sikkerhedsnet (cm)180180180
Rec. maksimal vægt (kg)80100100
CertifikatCE (EN 71-14)*CE (EN 71-14)*CE (EN 71-14)*

*Når man inkluderer heldækkende sikkerhedsnet

Valgfrihed – 3 forskellige sikkerhedsnet

Vælg, om du vil have et heldækkende sikkerhedsnet for ekstra sikkerhed, kun på den ene side eller slet intet for maksimal tilgængelighed og minimal synlighed.

Heldækkende sikkerhedsnet

For maksimal sikkerhed og CE-godkendt produkt.

Halvt sikkerhedsnet

Det bedste fra begge verdener og perfekt, hvis trampolinen er placeret i et hjørne ved siden af en nærliggende hæk.

Intet sikkerhedsnet

For minimal synlighed og maksimal tilgængelighed. Du kan altid købe et sikkerhedsnet efterfølgende, hvis du har brug for det.

Garantier

akrobat-lifetime
Ramme - Livstidsgaranti
akrobat-3years
Kantbeskyttelse - 3 år
akrobat-10years
Fjedre - 10 år
akrobat-2years
Sikkerhedsnet og springdug - 2 år
Specifikationer
Brand Akrobat
Extra stock status 2-3 hverdage
Icon Beskrivelse Størrelse  Download
Download Orbit Flat Rectangular Manual 1.4 MB  Download
Download Orbit Flat Round Manual 1.3 MB  Download

En flatground-trampolin er en trampolin, der kan kan graves ned og som er designet til at blive placeret i niveau med jorden. I modsætning til en inground-trampolin, der normalt stikker 25–30 cm op, er en flatground helt plan med jorden – Flat To The Ground.

Der er mange fordele ved en flatground-trampolin, her har vi listet et par:

Ses næsten ikke: En flatground-trampolin, der er gravet ned i jorden, passer godt i enhver have. Fordi trampolinen er på niveau med jorden, er den ikke så synlig og bliver et pænt element i haven.

Bruges mere: Da det er nemmere og mere sikkert at træde op på trampolinen sammenlignet med en trampolin på ben.

Kombiner med airtracks: Hvis du vælger ikke at bruge et helt net, er det muligt at kombinere med airtracks og andre luftprodukter.

Inground-trampolin er dybest set en stående trampolin med kortere ben. Den er ligesom en stående trampolin, men i en højde på 25 centimeter med et hul under.

Flatground-trampolin er en helt nedgravet trampolin, der er placeret i samme niveau som jorden. Ud over at denne trampolin er helt plan med jorden, har denne trampolin også en integreret væg på rammen, som gør, at hullet holder sin form. En flatground må bruges uden net eller med et halvt net og falder derfor ind under kategorien sportstrampolin.

  • Den største forskel er hoppedugen. Dugen, der sidder på Primus Flat, har en større luftgennemstrømning, hvilket resulterer i bedre hop.
  • Begge modeller har en solid kantbeskyttelse, men kantbeskyttelsen på Primus er i premiumklasse og har en lidt mere skinnende overflade, hvilket betyder højere UV-modstand og bedre holdbarhed.
  • Akrobat Primus Flat fås i flere størrelser og flere farvevalg. De øvrige dele af de to modeller Orbit Flat og Primus Flat er ækvivalente. 

Rund: Når børnene er lidt yngre, vælges en rund trampolin oftere. Denne form inviterer dig til mere leg, fordi den har plads i alle retninger. Man trækkes også mod midten mens man hopper. Dette øger sikkerheden for yngre hoppere.

Firkantet: Når børn bliver ældre og begynder at lave mere avancerede spring, er det mere almindeligt at vælge en firkantet trampolin. Dette skyldes hovedsageligt, at formen gør det lettere at hoppe på længden og få plads til avancerede spring. En firkantet trampolin kan også opleves som nemmere at placere i haven.

Dybden af hullet afhænger af trampolinens størrelse. Jo større trampolinen er, jo dybere er hullet. Vores anbefaling er, at den dybeste del bør være mellem 75–90 cm. Den afsats, som rammen hviler på, er 25 cm dyb og indgår i det samlede mål ovenfor.