Akrobat Orbit Pro

Akrobat Orbit Pro er en trampolin, der kombinerer moderne design med materialer af høj kvalitet, perfekt til hele familiens leg og træning. Det brugervenlige design og innovative funktioner, herunder AkroSpring-fjedre og AkroAir-dug, giver optimal ydeevne for både begyndere og øvede hoppere.

Fra 8.890,00 kr
Leveringstid:  2-3 hverdage
download-1
SKU
akrobat_orbit_pro
Description

Kvalitet og stil for hele familien

Akrobat Orbit Pro er den ultimative trampolin, der kombinerer stil og ydeevne for hele familien. Fremstillet med præcision og passion i Europa, repræsenterer denne premium trampolin en investering i langvarig nydelse og motion. Med innovative funktioner, såsom AkroSpring-fjedre og AkroAir-springdug, tilbyder den en jævn og behagelig springoplevelse, der passer til alle aldre, fra begyndere til erfarne hoppere. Oplev fordelene ved en trampolin, der ikke kun bringer glæde i nuet, men også er en investering i en sund og aktiv fremtid for hele familien.

Akrobat_Orbit_Pro_EU

Fremstillet i Europa

Alle Akrobat-trampoliner er produceret i Europa med de bedste kvalitetsfunktioner i tankerne. Alle produkter er produceret i overensstemmelse med de højeste EU-standarder.
Varmgalvaniseret
Bæredygtig produktion

Skruefri og nem montering

Akrobat Orbit Pro er nem at samle på grund af det smarte AkroClick®-system, der gør det muligt at forbinde delene uden brug af skruer eller værktøj.
Kan hurtigt monteres op og ned
Ingen brug for værktøj
Akrobat_Orbit_Pro_CloseUp-3
akrobat-akroair

AkroAir® for en bedre præstation

AkroAir® er en springdug med en god luftgennemstrømning (50% større sammenlignet med et normal springdug) hvilket fører til en mere behagelig hoppeoplevelse. En god luftstrøm gennem springdugen betyder lavere luftmodstand, hvilket resulterer i hurtigere og bedre spring.
50% større luftgennemstrømning
Komfortabelt og godt spring

Fjedre med kraft – AkroSpring®

AkroSpring® er holdbare fjedre, der giver langvarig elasticitet, støjsvag drift og en mere kraftfuld hoppeoplevelse med lav påvirkning på kroppen. Denne europæiske fjeder er skabt af varmgalvaniseret tråd af høj kvalitet, der holder til langvarig udendørs brug under ekstreme vejrforhold.
Lydsvage hop
10 års garanti
Akrobat_Orbit_Pro_CloseUp-14
Akrobat_Orbit_Pro_CloseUp-09

Til alle klimaer

Trampolinen leveres med en højkvalitets, UV og vandafvisende kantbeskyttelse, der er lavet til at vare længe. Det tykke skum inde i kantbeskyttelsen er ild-, vand- og temperaturbestandigt med høj densitet og forlænget levetid.
-30°C / +70°C
Ekstra fjederbeskyttelse

En sikker trampolin

Springdugen har en forlænget overflade, der dækker dele af fjedrene under kantbeskyttelsen for øget sikkerhed og minimeret risiko for at blive klemt. En tyk kantbeskytter ligger over rammen og fjedrene og beskytter hopperen, hvis vedkommende ender lidt uden for springdugen.
Minimeret risiko for at blive klemt
Stærk kantbeskyttelse
akrobat_foot_safety_1
Akrobat_Orbit_Pro_CloseUp-12

Slidstærkt sikkerhedsnet

Det slidstærke, UV- og rivebestandige sikkerhedsnet giver ekstra sikkerhed ved spring. Indgangen til selve sikkerhedsnettet er overlappende (uden lynlås) for maksimal sikkerhed.
Overlappende dør/indgang
Bukkede netstolper for øget sikkerhed

Ekstra stabilitet

Netstolperne er godt forankret i trampolinens ramme via det skruefri AkroClick®-system. I toppen af ​​beskyttelsesnettet løber en kraftig glasfiberstang, der bidrager til ekstra stabilitet, og ikke mindst et flot look.
Robust fastgørelse
Stilfuldt design
Akrobat_Orbit_Pro_CloseUp-2
Powder_coating

Bygget til at holde

Trampolinen har en forstærket ramme for øget stabilitet og stivhed. Både stellet og benene er varmgalvaniseret og pulverlakeret for en levetid med holdbarhed.
Varmgalvaniseret og pulverlakeret
Livstidsgaranti på rammen

Garantier

akrobat-lifetime
Ramme - Livstidsgaranti
akrobat-3years
Kantbeskyttelse - 3 år
akrobat-10years
Fjedre - 10 år
akrobat-2years
Sikkerhedsnet og springdug - 2 år

Fakta

ORBIT PRO 305 365 430
Fjederlængde (cm) 18 21,5 21,5
Antal fjedre 64 96 104
Kantbeskyttelse (mm) 380/30 380/30 380/30
Stige Ja Ja Ja
Beskyttelsesnet Ja Ja Ja
Højde på beskyttelsesnet (cm) 180 180 180
Anbefalet maksimalvægt (kg) 100 130 130
Overfladebehandling Varmgalvaniseret + Pulverlakering Varmgalvaniseret + Pulverlakering Varmgalvaniseret + Pulverlakering
Certifikat CE (EN 71-14) CE (EN 71-14) CE (EN 71-14)
Specifikationer
Brand Akrobat
Extra stock status 2-3 hverdage
Icon Beskrivelse Størrelse  Download
Download Akrobat Orbit Pro Installation Manual 1.9 MB  Download